Handelsbetingelser

Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer med mindre andet er skriftlig aftalt.


Bestilling :

Maskinfabrikken Universals katalog, prisliste og webshop udgør ikke et bindende tilbud fra Maskinfabrikken Universal. Der foreligger ingen endelig aftale parterne imellem, før Maskinfabrikken Universal har givet accept i form af skriftlig ordrebekræftelse. 
Stemmer Maskinfabrikken Universal´s ordrebekræftelse ikke overens med købers bestilling, skal køber straks reklamere. I modsat fald vil køber, være bundet af ordrebekræftelsens indhold.

Priser :

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter, med mindre andet er angivet. På vores web side kan man selv bestemme, om priserne skal vises med eller uden moms. Priserne gælder indtil nyt katalog eller prisliste udsendes. Der tages forbehold for prisændringer, som følge af prisstigning på råvarer, samt trykfejl. 

Ejendoms forbehold : 

I ethvert tilfælde, hvor der ydes nogen form for kredit, anses salget for sket med ejendomsforbehold, således at leverancen i det interne forhold til køber, forbliver Maskinfabrikken Universals ejendom, indtil hele købesummen, med tillæg af påløbne omkostninger, er betalt.

Produktansvar :

Maskinfabrikken Universal er i sædvanlig omfang ansvarlig for personskade eller tingskade på baggrund af produktansvarsreglerne. 

Såfremt skadelidtes krav overfor køber, som kan henføres til  Maskinfabrikken Universal´s produktansvar, skal køber straks og senest 5 arbejdsdage efter køber har modtaget skriftlig krav fra skadeslidte, orientere om og videresende kravet til Maskinfabrikken Universal.

Ansvarfraskrivelse :

Maskinfabrikken Universal er i intet tilfælde, medmindre der foreligger grov uagtsomhed, ansvarlig for indirekte tab hos køber. Herunder hverken drift tab, avance tab, omkostninger til dækningskøb, tidstab, tab af goodwill eller lign. tab.

Tvister & lovvalg :

Parternes uoverensstemmelser i anledning af nærværende salgs- og leveringsbetingelser og alt, som har sammenhæng hermed, skal afgøres ved de almindelige domstole efter dansk ret.
Som forbruger kan der også klages til den nye klageinstans ODR: http://ec.europa.eu/odr

Generelle oplysninger

Maskinfabrikken Universal ApS
CVR-nr. 40997474
Hærvejden 107, Tøsby

7300 Jelling
Mail: info@universal-maskinfabrikken.dk
Tlf: 75881288

Betaling

Vi tager imod Visa, Visa Elektron og Mastercard.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Ved bankoverførsel:

 • Reg. nr. 7030
 • Konto nr. 2334621

Fragt

Vi anvender Brink transport, både til postpakker og paller.

Gældende for Danmark - Ikke brofaste øer, er undtaget, og leveringen sker til kantstenen.

 

Fragten er beregnet som postpakker op til 30 kg til følgende beløb:

 •   0 -      4,999 kg. = 75,00 kr. inkl. moms.
 •   5 -      9,999 kg = 100,00 kr. inkl. moms.
 •  10 -    19,999 kg = 125,00 kr. inkl. moms.
 •  20 -    29,999 kg = 170,00 kr. inkl. moms.

 

Alt over 30 kg sendes på paller:

 •  30 -   69,999 kg. = 325,00 kr. inkl. moms.
 •  70 -   99,999 kg. = 425,00 kr. inkl. moms.
 • 100 - 199,99 kg. = 500,00 kr. inkl. moms.
 • 200 - 499,99 kg. = 625,00 kr. inkl moms.
 • 500 - 699,99 kg. = 875,00 kr. inkl moms.

 

Leveringstiden for levering af dine vare vil være:

 • Varer der er på lager: 2-4 dage.
 • Varer der skal produceres : efter aftale

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

  
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@universalfabrikken.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering
Du skal give os besked om, hvis du vil fortryde dit køb, skriftlig eller mundtlig, og dette skal ske inden 14 dage, fra varens levering.


Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer som ikke er en del af vores standard sortiment, og er fremstillet til din ordre. 

 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

 

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Varen skal sendes tilbage i den originale emballage, og hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Maskinfabrikken Universal ApS
Hærvejden 107, Tøsby

7300 Jelling

CVR-nr. 40997474


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Maskinfabrikken Universal ApS
Hærvejden 107, Tøsby

7300 Jelling

CVR-nr. 40997474


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Maskinfabrikken Universal ApS, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 

Du kan skrive til os på: info@universal-maskinfabrikken.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via mail info@universal-maskinfabrikken.dk eller på telefon 75881288.

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.01.2021